Behandlinger og pris

 

 

Jeg tilbyder følgende behandlinger

 

 

 

 

Clairvoyant chakrahealing ca 1-1½ time, kr. 600,-  

Behandlingen starter med, at jeg ca. et kvarter før du ankommer åbner op for dig, mærker overordnet, hvordan du har det energimæssigt, og når du sidder i stolen vil jeg via mit klarsyn stille ind på dig, mærker hvilke ubalancer/blokeringer du har i dig. Jeg arbejder ud fra de 7 hovedchakraer, som jeg gennemgår sammen med dig. Du har måske et konkret emne du ønsker bearbejdet. Jeg arbejder med at finde årsagen til din ubalance, hvad kan du gøre, hvad kan jeg gøre og giver dig et realistisk bud på, hvor mange behandlinger der vil være optimalt i dit tilfælde. Du vil evt. få akupressur, en slags akupunktur uden nåle, for at løsne op for evt. blokeringer i dine energibaner forud for selve healingen, dette vurderer jeg under vores samtale om der skal til. Derefter får du selve healingen, hvor du ligger på briksen og afslutningsvis fortæller jeg dig om, hvad jeg har arbejdet med og videregiver de informationer/beskeder jeg har fået til dig under healingen.


Har du fra start ønske om flere behandlinger kan du med fordel købe en pakke på:


3 behandlinger, pris 1200 kr, du får den 3. behandling gratis.

5 behandlinger, pris 2100 kr, du får den 4. behandling til halv pris og den 5. gratis. 

Pakkens pris betales ved første behandling.


Fjernhealing, varighed 1-1½ time i alt (inkluderer healing efterfølgende telefonsamtale og efterfølgende mail med noterne fra healingen),  kr. 600,- 

Fjernhealing foregår ved, at du modtager healingen der hvor du er. Du lægger dig 5 min. før aftalt tid et sted, hvor du har ro. Jeg stiller ind på dig og mærker, hvilke ubalancer du har i dig. Jeg arbejder mentalt, og som var du fysisk til stede i klinikken danner jeg mig til at starte med et overordnet billede af din energimæssige tilstand. Derefter gennemgår jeg systematisk de 7 hovedchakra og som kanal for den åndelige verden tilfører jeg den energi der er målrettet netop dig.

Du modtager healing der, hvor du er og jeg vil efterfølgende kontakte dig per tlf., hvor jeg fortæller dig om, hvad jeg har arbejdet med og jeg vil, hvis du ønsker det sende noterne på mail, så du har dem at vende tilbage til. Energierne ved fjernhealing er lige så stærke som ved healing fysisk i klinikken, forskellen er blot, at du ikke er til stede og har samtalen efter selve healingen.

 

Healing af dyr, varighed ca 1-1½ time, kr. 600,- (vores firbenede venner) 

Healing af dit dyr foregår oftest som fjernehealing. Det er min erfaring at dyret trives bedst i vante omgivelser, i de rammer det kender bedst når jeg arbejder energimæssigt. Healing af dit kæledyr er lige så intenst som healing af mennesker,

deres chakrasystem er meget lig vores, og de er fantastiske at arbejde med. En fjernhealing foregår ved at vi ud fra din henvendelse aftaler en dag og et tidspunkt, hvor jeg dermed har tilladelse til at arbejde med dit dyr. Forud for behandlingen har du evt. sendt mig et billede af dit dyr.

Jeg starter med at danne mig et overordnet billede af dit kæledyrs tilstand, energibalance og ser efter evt. ubalancer.

Derefter gennemgår jeg systematisk dit dyrs hovedchakraer og healer der, hvor jeg bliver guidet til at heale. Efterfølgende ringer jeg til dig og fortæller om behandlingens forløb, jeg sender efterfølgende også de noter jeg har nedskrevet under healingen til dig sammen med lidt materiale om dyrenes chakrasystem.

Så oplever du, at din hund, kat, hest eller andre firbenede (marsvin, gris etc) måske har ændret adfærd, ikke rigtig trives, har været ude for tidligere traumer eller andet, så er healing en rigtig god hjælp til at få kigget systemet igennem og få rettet op på det der måtte forstyrre. 


Gruppehealing, varighed i alt (modtagelse, healing og afslutning ca 60 min) 100 kr. per person.

Gruppehealing ved min. 5 deltagere. Datoer for gruppehealing vil blive blive offentliggjort på hjemmesiden og på min facebookside "Healing ved Merete Aarkrog".

Gruppehealing adskiler sig fra enkeltmandsseancer på flere måder. Der indledes fx.  ikke med indføling på netop dig og dine evt. ubalancer, men gruppehealingen indledes med en fælles afslapningsøvelse så du er i ro, har jordforbindelse og dermed er klar til at modtage healing. Energien ved en gruppehealing fordeler sig i gruppen så I hver især modtager lige netop det I har brug for på det pågældende tidspunkt. Det er en meget blid måde at lade dig introducere til healing på, det eneste du skal tillade dig selv er at slappe af og modtage.

Gruppehealingen foregår hos mig eller hos dig, hvis du har plads til at 10-15 personer eller flere kan sidde på række og modtage healing. Jeg vil introducere jer til, hvad healing er, give jer gruppehealing og afslutningsvis fortælle om healingens indhold og formidle evt. beskeder.

 

Spirituel coaching ca 1 time, kr. 500,-

Spirituel coaching er for dig der ønsker hjælp til at få belyst de udfordringer/problemstillinger du står med, få nyt syn og redskaber    til at bryde tankemønsteret, der blokerer dig i at komme videre. Jeg har kontakt til den åndelige verden under hele vores samtale, hvor jeg bruger mit klarsyn, min klarhørelse og følelse til at belyse dine udfordringer, og vi vil sammen sætte nogle mål for din videre proces, og du vil få redskaber med til at styrke dig i din proces.


Regression til tidligere liv ca 1½ -2 timer kr. 800,- 

Regression til tidligere liv er et tilbud til dig der er nysgerrig på hvor og hvad du har levet som i tidligere liv, men også et rigtig godt redskab til dig som ønsker at få en bedre forståelse for og indblik i dit nuværende liv. Du har måske nogle relationer der påvirker dig, du har måske noget fysisk /psykisk der forstyrrer dig, og det er her regressionen kan hjælpe med at belyse evt mønstre i tidligere liv og nuværende liv.

Når du møder til en regression vil vi starte med en lille indledende snak om sessionen og dit formål med denne. Du vil derefter i hypnotisk tilstand blive ført tilbage til et tidligere liv, og vi afslutter med at tale om det du har oplevet. Under hele regressionen følger jeg dig clairvoyant, ser på mønstre i det du oplever i dit tidligere liv kontra dit nuværende liv, og vurderer også om der er behov for en let healing.

Hypnotisk tilstand er en tilstand jeg bringer dig i, hvor du er vågen, men er så afslappet, at det er din underbevidsthed der arbejder. En tilstand, hvor du har fokus på en ting (moneideisme), hvilket i regressionen vil være min stemme og min guidening i det tidligere liv du befinder dig i.

Når sessionen er ovre er du vågen, klar og kan huske alt du har oplevet.

 

 

Husrensning

  •          Boliger op til 120 m2 kr. 1000,-
  •          Boliger op til 200 m2 kr. 1500,-
  •          Boliger op til 300 m2 kr. 2000,-
  •          Boliger op til 400 m2 kr. 2500,-
  •          Boliger op til 500 m2 kr. 3000,-
  •          Større boliger end 500 m2, kontakt mig for pris.

 

Husrensning/spøgelsesforløsning er for dig/jer der vil have renset jeres bolig for negative, tunge, ulykkelige energier.

Fornemmer du/I at der er nogen/noget der forstyrrer?

Har du /I oplevelser der ikke umiddelbart kan forklares (fx lamper eller tv der tænder/slukker)?

Du/I føler jer måske påvirket i negativ forstand, føler jer ikke godt tilpas i jeres hjem, jeres liv hver især og sammen har taget en drejning som I ikke kan forklare? I føler jer drænet for energi?

Husrensning foregår ved, at jeg møder op på jeres bopæl, tager en snak med jer om jeres oplevelser, går huset igennem efter aftale med jer, tager efterfølgende en snak med jer om, hvad jeg har arbejdet med og årsagen til den negative energis tilstedeværelse.

Årsagen til forstyrrelsen i dit hjem er ofte et fastlåst væsen, som tidligere har haft tilknytning til det der nu er dit hjem, eller et væsen en person i husstanden har tiltrukket sig. Jeg skaber en dialog og guider vedkommende til lyset, den anden side, den åndelige verden. Jeg renser samtidig alle rum i dit hjem. Oftest oplever jeg, at den eller en anden i hjemmet, der har søgt hjælp til rensning  har brug for en ganske let healing/vejledning eller et redskab at arbejde med,  dette tager vi en snak om ved vores møde, og er det aktuelt er det inkluderet prisen for husrensningen.

 

Virksomhedsbesøg , pris aftales i henhold til varighed, antal deltagere og lokation.

Kontakt mig for pris.

Foredragene er et tilbud til jer, som ønsker at få mere viden omkring, hvad healing kan gøre for at styrke jer som mennesker og kolleger. Hvis du som leder ønsker at styrke samarbejdet leder/medarbejder imellem, kolleger imellem og samarbejdet til andre instanser I har kontakt til, så er dette foredrag en rigtig god investering. Jeg vil fortælle om, hvad healing er, og hvilke redskaber vi kan bruge for at bevare os selv som menneske og kollega. Hvordan reagerer vi på hinanden og hvorfor? Hvordan sætter jeg grænser uden at skabe konflikt med min leder og kolleger? Hvad kan jeg selv gøre for at forebygge stress? Hvad er det der gør, at vi reagerer forskelligt på stress og konflikter?

Alle virksomhedsbesøg/foredrag tilbydes afslutningsvis gruppehealing, aftales på forhånd af hensyn til planlægningen af foredraget.

Et rigtig godt tilbud til dig som ønsker hjælp til konfliktløsning på din arbejdsplads.

 

 

Temadage, pris kr. 1000,- per person.

Jeg vil løbende arrangere temadage, som har et overordnet tema eller flere. Dette afhænger af temadagens varighed og indhold, som jeg fastsætter ved udarbejdelse af  programmet. Temaer kunne være stress, manglende selvværd, sorg, smertehåndtering, indsigt i den åndelige verden etc.

Jeg vil introducere jer til hvad clairvoyance og healing er, hvordan og hvornår kan vi bruge det, hvordan kan det hjælpe mig, hvad kan jeg gøre for at hjælpe mig selv og dermed få taget hånd om en problemstilling der skaber ubalance.

 

 

Kurser, pris 1500,- kr (fx 4 aftener 2½ time per gang) datoer vil blive slået op undere nyheder

Jeg afholder med mellemrum et kursus for dig som ønsker at lære om den åndelige verdens principper, et kursus som henvender sig til nybegyndere og let øvede, der ønsker indsigt i den åndelige verdens redskaber. Kurset vil indeholde teori og praktiske øvelser, så du får forståelse for at bruge dit klarsyn, klarhørelse og klarsyn.

Jeg afholder løbende kurser for dig som har brug for hjælp til at lære at beskytte dig mod udefra kommende eneriger.  Dette kursus henvender sig til dig, som er særligt sensitiv.

 

 

Ved udekørende behandlinger tillægges merudgift for transport, beregnes ud fra afstand.

 

Sidst men ikke mindst

Alle behandlinger indledes med information om, hvad healing er og hvilke reaktioner det kan give undervejs, efterfølgende og, hvor længe du kan forvente, at energierne arbejder i dig efter den givne behandling.

 

Jeg glæder mig til at møde dig