Lidt om mig

Mit navn er Merete Aarkrog, jeg er uddannet clairvoyant healer, regressionsguide til tidligere liv, kostvejleder og positiv psykologivejleder.

 Det er med stor glæde,at  jeg byder dig velkommen til

 

Healing ved Merete Aarkrog 

Skaber balance i dig og dit dyr


 

  • Jeg er 57 år, bor i Haslev, hvor jeg også har min klinik, som jeg har åbnet 1 november 2015. Jeg har hele mit liv haft stor interesse for det spirituelle, jeg har så længe jeg husker tilbage haft oplevelser, som har styrket min tro og overbevisning om, at den åndelige verden har så meget at sige til os, vise os og lære os. 


 • At arbejde med den åndelige verden kræver respekt, indsigt og forståelse for, hvor stærke energier der arbejdes med. I takt med at jeg blev mere og mere bevidst om mine psykiske evner blev jeg klar over, at det var her jeg skulle udvikle mig for at lære at forstå, håndtere og formidle, hvad den åndelige verden indeholder.

 

 • Jeg har afsluttet min 2 årige uddannelse som Clairvoyant Healer fra Healerskolen ved Steen Kofoed i oktober 2015, en uddannelse, som har rustet mig rigitg godt til at arbejde som clairvoyant healer. Da jeg som behandler har et stort ansvar over for mine klienter og mig selv, er jeg dybt taknemmelig for, hvad denne uddannelse har givet mig af teoretisk og praktisk viden samt forståelse for, hvad det indebærer at arbejde med den åndelige verden.

 

 • Jeg er uddannet i og arbejder med flere healingsteknikker både mentale og fysiske (håndspålæggelse), så jeg har gode forudsætninger for at hjælpe dig og dit dyr i balance psykisk som fysisk.

 

 • Healing betyder at gøre hel, at skabe balance, og som healer arbejder jeg som kanal for den åndelige verden, dvs. den energi der skal tilføres klienten, de beskeder der er, ja hvad der måtte være at viderebringe til dig og dit dyr går gennem mig fra den åndelige verden til jer. Healing er et fantastisk smukt håndværk, som gives i kærlighed til dig for at skabe og opretholde balance. 

 

 • Jeg arbejder meget med beskyttelse af både mine klienter, mig selv og det rum vi befinder os i.

 

 • Derudover har jeg ved psykoterapeut Bjarne Dam Larsen uddannet mig til regressionsguide, hvor du i hypnotisk tilstand guides tilbage til et tidligere liv. Regression til tidligere liv er et tilbud til di,g der er nysgerrig på, hvor og hvad du har levet som i tidligere liv, men også et rigtig godt redskab til dig som ønsker at få en bedre forståelse for og indblik i dit nuværende liv. Du har måske nogle relationer der påvirker dig, du har måske noget fysisk /psykisk der forstyrrer dig og det er her regressionen kan hjælpe med at belyse evt mønstre i tidligere liv og nuværende liv. Et fantastisk tilbud, dere kan styrke bevidstheden og opmærksomheden for dig i dit nuværende liv. 

       

 

 • Jeg er uddannet Positiv Psykologi Vejleder fra At Work skolen. En uddannelse med fokus på flere emner (fx det at være i flow, positive relationer, mindfulness, styrker, empati), der kan hjælpe os til at gøre en positiv forskel for os selv og vores medmennesker i hverdagen.

 

 • Jeg er uddannet kostvejleder med speciale i vægttab fra At Work skolen.

 

 • Jeg har tavshedspligt, hvilket for mig er ganske nemt og naturligt at overholde. Jeg har arbejdet inden for sundhedsvæsenet hele mit liv, så det er en naturlig del af mit arbejde. 

 

Kom trygt til min klinik

Kærligst Merete Aarkrog