Nyheder og indslag


Velkommen.


Her vil jeg informere om kommende aktiviteter, og her kan du dele din oplevelse i min klinik.

Har du noget du vil dele er du velkommen til at sende det til

info@healing-merete-aarkrog.dk

og jeg vil sætte dit indlæg ind på siden her

(husk at skrive om du vil være anonym)


Kærlige hilsner

Merete Aarkrog

 

Kære dig


 

 Jeg er i gang med at nedfælde materiale til min første bog, en bog jeg længe har ønsket at skrive, og jeg glæder mig til at fortælle jer om den. Kort fortalt en bog om livet på godt og ondt med udgangspunkt i mit eget, hvad er meningen med det liv vi lever og, hvad kan vi selv gøre for at bryde det mønster og de faktorer, som gør at vi ikke har det godt.

 


Som noget nyt tilbyder jeg nu spirituel coaching, en times samtale, hvor vi vender de problemstillinger/udfordringer du måtte have.Spirituel coaching er nærmere beskrevet under behandlinger og ydelser.


Jeg tilbyder nu også healing til dyr, min interesse for og kærlighed til vores firbenede venner

har altid været der, og jeg åbner nu op for healing til hund, kat, hest, ja alle vores firbenede venner. Du kan læse mere om behandlingen 

under fanen behandlinger og pris.


 


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

INDSLAG FRA BESØGENDE

Mit første møde med Merete var både skræmmende, spændende og ramte lige i øjet. Allerede da ankomsten fik Merete ord ind vedrørende mit liv og måtte sige ordet "struktur" flere gange. Dette forsatte da vi kom ind til Meretes hyggelige behandler værelse hvor Merete flere gange måtte rette på sin stol og tøj. Tænkte i første omgang om, hun var halvskør  Men Merete formodede med sit troværdige og venlige væsen at berolige og forklarer hvad der skete. Det skræmmende i denne oplevelse var, at jeg udmærkede godt kunne genkende ord/bevægelser fra min job og min ledelse der var grunden til mit besøg. Merete ramte helt plet både med mine problemstillinger og hvorledes jeg havde det inderst inde. Ligeledes fik jeg brugbare råd med hjem alle de gange jeg var i behandling hos Merete.


Meretes måde at heale på, at både blid og effekt fuld. Fik forskellige oplevelser undervejs blandt andet en oplevelse med tydelig duft af blomster hvor Merete det

efter behandlingen fortæller om disse blomster inden jeg nævner mine oplevelser.


Jeg kan på det varmeste anbefale Merete til andre.

Mit forløb ved Merete Aarkrog, har på rigtigt mange planer været skelsættende for hvor jeg befinder mig i mit liv personligt som arbejdsmæssigt. Dette vil jeg uddybe senere i denne beskrivelse af mit forløb ved Merete.

Første gang jeg mødte Merete, var i hendes hjem i Ølsemagle. Vi havde inden kort skrevet sammen på Facebook, hvor Merete meget professionelt redegjorde for det kommende forløb. Da jeg mødte Merete til den første gennemgang, var der en masse ting der faldt på plads i mit eget liv. Har siden barndommen gået rundt med ubehandlede "traumer" og negativ energi der hang ved hele mit væsen som en klam byrde og tung skygge. På forunderlig vis, gennemskuede og læste Merete hver eneste af disse skygger der lå i mig, samtidigt med at hun så det lys jeg også bar på mig ind i hendes hjem. Et smukt varmt beskyttende lys der har fulgt mig det seneste halve år af mit liv og som kun bliver mere og mere klart for hver dag der går.

De 3 gange jeg kom hos Merete blev der arbejdet med følgende ting under besøgende - Samtale i forhold til hvad Merete fornemmede via klarsyn etc - Healing på ubalancer - Snak omkring de symboler etc der dukkede op under healing Sammenfattende må jeg krybe til korset i bogstavelig forstand og indrømme at mødet med Merete og processen har skabt følgende i mig - Opstart på spirituel uddanelse som healer, Clairvoiant og coach - Kommende jobskifte pr. 1/11-15 - En transformation til et helt nyt syn på livet - En ny chance - Afsked med 43 års mørke skygger og negativitet

Merete er et meget hjerte varmt menneske som på alle bedste vis yder det spirituelle og ikke mindst hendes kommende profession den største anerkendelse, respekt og troværdighed. Merete formår på en meget indsigtsfuld måde at skabe relationer og ikke mindst at guide klienten i et varmt og kærligt lys af den største form for Guddommelig kærlighed.

Personligt er jeg af hele mit hjerte Merete dybt taknemmelig for den gave hun gav mig i lyset af forløsning, forsoning og tilgivelse og ikke mindst at hun ubevidst viste mig vejen i min egen personlige spirituelle udvikling og nuværende uddannelse. Merete bliver en fantastisk bevidst lys arbejder i fremtiden til gavn og glæde for mange mennesker

De Kærligste Hilsner

Thomas Winther Andersen